PigVision Mobile zeugen app geschikt voor ieder device, ook voor IOS

Welk besturingssysteem je ook gebruikt en op welke locatie je ook bent, de PigVision Mobile app helpt je vooruit.  De app zorgt voor tijdsbesparing en gemak. Waarom? Dat vertellen we je graag.

Dagelijkse registraties

Dagelijkse registraties zoals werpen, spenen en dekken kunnen gemakkelijk in de app ingevoerd worden. Scan de QR-code van de desbetreffende dieren en voer in één handeling de registratie door. Heb je meerdere zeugen die gedekt worden met dezelfde beer dan registreer je die met de handige werklijst in de app met één handeling. Geen dubbel werk meer dus, wel zo makkelijk toch?

Na synchronisatie worden de gegevens automatisch naar jouw zeugenmanagementprogramma gestuurd en verwerkt in jouw systeem.

Zeugenkaart

Een ander groot voordeel in de PigVision Mobile Zeugen app is de zeugenkaart. Deze is gemakkelijk op te vragen in de app. Ga naar het zeugoverzicht, roteer je scherm en de zeugenkaart wordt getoond.











Samen werken in één programma

Om de samenwerking tussen alle medewerkers zo soepel mogelijk te laten verlopen, kan iedere medewerker vanaf zijn eigen device met de app werken. Belangrijk hierbij is wel om aan het begin en aan het eind van de dag de acutele data te synchroniseren.

Voordelen van werken met de app

Een aantal voordelen die onze klanten ervaren door het werken met de mobiele app:

  • Minder foutieve registraties – Je ziet gelijk wat er is gebeurt waardoor je ook weer snel kunt herstellen waar nodig.
  • Iedere medewerker kan via zijn eigen apparaat inloggen met dezelfde PigVision bedrijfsinlog
  • Ter plekke registraties invoeren – Geen tijd achter de laptop kwijt voor simpele dagelijkse registraties
  • Gegevens van een zeug gemakkelijk opzoeken via de app

Gebruik de barcode, QR-code of de RFID scanner om de zeug te identificeren en alle gegeven verschijnen direct op je telefoon

Naast dekken, werpen en spenen kun je met PigVision Mobile Zeugen ook de conditie van de zeugen registreren, zoals spekdikte en gewicht. Maar ook de acties nieuwe beer aanmaken, verwerpen, sterfte biggen, verleggen biggen, voorspenen, afvoeren zeug, verhokken zeug en medicatie kunnen ingevoerd worden.

Wanneer je start met de app, ontvang je kosteloos opstartbegeleiding van onze customer service medewerkers, inclusief handige handleidingen, zodat je een zo goed mogelijke start maakt met het programma.

Benieuwd geworden naar de PigVision Mobile Zeugen app?

Lees meer via: https://www.agrovision.com/be/producten/varkens/mobile/zeugen

This website uses cookies to improve your experience.