Bedrijfsvergelijkingen en de Kengetallenspiegel

Als gebruiker van Farm (Everywhere) of Pigmanager (Everywhere) kun je gratis deelnemen aan de AgroVision bedrijfsvergelijking. Hiermee vergelijk je eenvoudig de gegevens van andere bedrijven met jouw eigen resultaten. Door deze inzichten naast elkaar te leggen, ontdek je waardevolle aanknopingspunten om je bedrijfsvoering nog beter te optimaliseren.

Hoewel deze gratis bedrijfsvergelijking een goed startpunt biedt, is de Kengetallenspiegel van AgroVision veel uitgebreider. Waar de gratis vergelijking een beknopt overzicht geeft, biedt de Kengetallenspiegel twee keer per jaar een gedetailleerd rapport met een breed scala aan technische en economische kengetallen. Deze waardevolle inzichten, gebaseerd op zowel de zeugen- als vleesvarkenshouderij, helpen je om je bedrijf veel gerichter te sturen en beter inzicht te krijgen in je prestaties ten opzichte van de markt. Met de Kengetallenspiegel krijg je dus een completer beeld om echt stappen vooruit te zetten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze Kengetallenspiegel?

 

Meer informatie over de gratis bedrijfsvergelijkingen of hulp nodig bij het opzoeken van deze vergelijkingen? Neem dan contact op via Whatsapp met onze helpdesk via 06-82675914 of bekijk het selfservice portaal.

This website uses cookies to improve your experience.